در حال بارگزاری...

چگونگی هوشمند سازی خانه

چگونگی هوشمند سازی خانه

مهندسان BMS به چگونگی هوشمند سازی خانه اشراف کامل دارند، بدین ترتیب قادر هستند، تمامی تجهیزات ساختمان را تحت کنترل و مانیتورینگ مالکان درآورند. این افراد با آشنایی کاملی که به کارکرد تجهیزات الکتریکی و مکانیکی و ارتباط بین این دستگاه‌ها و نحوه برنامه‌نویسی کنترلر ها دارند، می‌توانند، فرآیند هوشمند سازی را به نحو احسنت به اجرا گذارند. باآنکه خانه هوشمند بخش کوچکی از پروسه بزرگ هوشمند سازی است. ولی بدون ورود متخصصانی که به تأسیسات الکتریکی و مکانیکی و نحوه کارکرد آنها آگاهی نداشته باشند، این فناوری عملکرد خوب خود را ارائه نمی‌دهد. به همین دلیل است که به مالکان ساختمان‌ها توصیه می‌شود، در کنار بررسی و ارزیابی چگونگی هوشمند سازی خانه به دنبال یک شرکت توانمند در این عرصه نیز باشند. شرکت مهندسی «هوشمند سازی ربوت» باسابقه‌ای درخشان سال‌ها است، پروژه‌های موفق بسیاری را به سامان رسانده و از این باب اعتمادسازی وسیعی را صورت داده است.

پیامدهای ناخوشایند عدم آگاهی به چگونگی هوشمند سازی خانه:

هوشمند سازی روزبه‌روز بخش‌های مختلفی از زندگی انسان را در برمی‌گیرد. با این رویکرد انتظار می‌رود، در آینده‌ای نه‌چندان دور به یک نیاز اساسی بشر تبدیل شود. در این میان عدم رعایت اصول طراحی و پیاده‌سازی این فناوری عظیم، مشکلات فراوانی را برای مالکان آنها ایجاد می‌سازد. به همین دلیل توصیه می‌شود، مالکان ساختمانی تا حد ممکن دریافتن شرکتی که به چگونگی هوشمند سازی خانه علم دارد، دقت نمایند.

در غیر این صورت باید با معضلات این‌چنینی دست‌وپنجه نرم کنند:

  • تأخیر فراوان در عملکرد سیستم‌ها
  • عدم اجرای سناریوهای هوشمند
  • عدم کنترل تجهیزات منزل به‌وسیله اینترنت
  • افت اعتماد به سیستم
  • کیفیت پایین و نارضایتی بالا

آشنایی به مراحل و چگونگی هوشمند سازی خانه:

با ورود ارکان مختلف فناوری هوشمند به منازل این سیستم‌ها می‌توانند، در اداره فعالیت‌های خانه با کارکردی سریع‌تر، بهتر و با راندمانی بالاتر به افراد یاری رسانند. ولی چگونگی هوشمند سازی خانه مقوله مهمی است که نه‌تنها صنعتگران این حرفه را مورد خطاب قرار داده، بلکه افراد علاقه‌مند به این حوزه را نیز جذب نموده است. باید قبول کرد سیستمی به این عظمت و با عملکردی با این دقت، سرعت و کیفیت باید شرایط خاصی را برای اجرا و پیاده‌سازی داشته باشد. برای هوشمند سازی خانه متخصصان این عرصه به مجموعه‌ای از حسگرها در کنار سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای خاصی نیاز دارند. به مدد این پکیج کامل سیستم هوشمند، تجهیزات منزل را در اجرای دستورالعمل‌های صادرشده از سوی کاربران توانمند می‌سازد یا اینکه سیستم هوشمند اطلاعات را از حسگرها دریافت نموده و سعی دارد تا شرایط را در حالت ایده‌آل حفظ نماید. بدین ترتیب در تعریف ساده‌تر چگونگی هوشمند سازی خانه می‌توان گفت، این سیستم توانایی انجام کارهای ارادی (بر طبق دستورات کاربر) و غیرارادی (بدون نظارت کاربر) را دارد.

بدین ترتیب از هوشمند سازی عملکردهای زیر مشهود است:

  • کنترل شرایط بخش‌های مختلف منزل
  • انجام سریع کارها بدون نیروی انسانی
  • مدیریت منابع با جلوگیری از اتلاف انرژی
  • کاهش خطاهای انسانی
  • ثابت نگه‌داشتن شرایط ایده‌آل
  • شناسایی وضعیت‌های اضطراری

بزرگ‌ترین مزایای هوشمند سازی خانه:

اگرچه کنترل و قابل‌دسترس نمودن تجهیزات خانه از مزایای ورود فناوری هوشمند سازی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت. ولی امنیتی که این سیستم‌ها ایجاد می‌کنند، نیز قابل‌توجه است. این فناوری قادر می‌باشد، حتی در اتفاقات غیرمترقبه ثبات را حفظ نموده و با تعدیل و برطرف نمودن مخاطرات شرایط عادی را بر ساختمان حاکم سازد. بدین ترتیب حتی در بدترین حالت ممکن و بروز سوانح هولناکی مانند آتش‌سوزی، زلزله و دیگر بلایای طبیعی، تأسیسات ساختمان عملکردشان مدیریت‌شده و حالت بحرانی برای ساختمان ایجاد نشده و از بروز اتفاقات وسیع‌تر پیشگیری می‌شود.

از دیگر مزایای هوشمند سازی خانه امکان یکپارچه‌سازی سیستم‌های مدرن و پیشرفته‌ای مانند بویالرهای چگالی، پنل‌های خورشیدی، دستگاه‌های تولید برق اضطراری و سیستم‌های حرارتی پیشرفته است. در سایه یک سیستم هوشمند تمامی این ابزارها به هم متصل شده و از کارکرد پراکنده آنها جلوگیری به عمل می‌آید. به دلیل قدرت و توانایی این سیستم در ایجاد یک طرح کلی و مرکزی برای تجهیزات منزل است که چگونگی هوشمند سازی خانه و نحوه اجرای کیفی آن بسیار مهم بوده و موردتوجه شرکت‌های مجری این طرح است.

 

 

 

 

پکیج‌های مختلف ارائه‌شده در هوشمند سازی خانه:

شرکت‌های مجری هوشمند سازی، پکیج‌های مختلفی را برای مشتریان خود در نظر می‌گیرند و در قالب این پکیج‌ها بسته‌های خدماتی متفاوتی را در سطح‌های گوناگون ارائه می‌دهند. این پکیج‌ها می‌توانند از نمونه‌هایی با حداقل امکانات شروع‌شده و تا موارد حرفه‌ای با بیشترین سطح هوشمند سازی ادامه یابد. در این حالت گاهاً هوشمند سازی منازل فقط به چندین پنل روشنایی خلاصه‌شده یا بر اساس صلاح‌دید مالکان سطح‌های وسیع‌تری از هوشمند سازی برای آنها پیاده‌سازی می‌شود. البته هزینه و بودجه کارفرمایان نیز ملاک مهمی در انتخاب این پکیج‌ها به شمار می‌رود.

با مراجعه به شرکت مهندسی «هوشمند سازی ربوت» ابتدا مهندسان این مجموعه بر اساس اقلیم و موقعیت ملک شما و تعداد سیستم‌های مجزا موجود در ساختمان، شروع به طراحی یک سیستم مرکزی متناسب با نیاز شما می‌کنند. سپس به برنامه‌ریزی سیستم هوشمند بر اساس درکی که از شرایط به دست آورده‌اند، می‌پردازند. درنهایت به نصب و اجرای سیستم در محل اقدام نموده و آموزش‌های لازم را در جهت تنظیم به کاربران ارائه می‌دهند. بدین ترتیب بر اساس پکیج انتخابی‌تان خدمات خود را به بهترین نحو ممکن تکمیل می‌سازند.

مدل‌های مختلف سیستم هوشمند سازی منازل:

بر اساس اینکه مالکان از اجرای سیستم هوشمند چه هدفی را دنبال می‌کند، طراحان و سازندگان مدل‌های مختلفی را به‌منظور بهبود خدمات خود برای این سیستم در نظر می‌گیرند. برای آنکه شرکت‌های مجری به چگونگی هوشمند سازی خانه، اشراف کامل بیابند باید به نحوه پیاده‌سازی تمامی این مدل‌ها آگاه باشند.

  1. مدل اول: مدل انرژی هوشمند

باهدف مدیریت بخش‌های و سیستم‌های انرژی مانند سیستم‌های تهویه، سیستم‌های حرارتی و روشنایی این مدل خاص ارائه می‌شود.

  1. مدل دوم: مدل امنیتی هوشمند

به‌منظور یکپارچه‌سازی و کاهش باگ‌های ایمنی تمامی سیستم‌های امنیتی مانند دوربین‌های مداربسته و ردیاب اشیاء این مدل بسیار کارآمد است.

  1. مدل سوم: مدل اطفاء حریق هوشمند

مدیریت سیستم‌های اعلان و اطفاء حریق با توانایی خاموش‌سازی و مهار آتش و جلوگیری از انتشار آن به دیگر بخش‌های ساختمان از عهده این مدل برمی‌آید.

  1. مدل چهارم: مدل پارکینگ هوشمند

ممانعت از ورد سارقین، ارسال اطلاعات به شکل آنلاین و لحظه‌ای به کاربران و قفل‌کردن خودکار درب‌ها، کنترل هوشمند عبور و مرور به داخل ساختمان در این مدل برای رفع سرقت‌ها بسیار کارساز است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *